Skip to main content

De hadde håpet de var ferdige med det grufulle stedet, men nå må de tilbake til den mørke delen av skogen. I generasjoner har klaner med villkatter styrt i henhold til eldgamle lover, fastsatt av deres mektige forfedre. Men gamle koder og kjærlig vennskap er truet. Edle krigere dør under mystiske omstendigheter.

Hovedserien

Les de spennende bøkene om KATTEKRIGERNE®

Serie 1

I denne første serien av KATTEKRIGERNE® blir vi kjent med villkattene og det spenningsfylte og mytiske livet de lever i hver sine klaner. Vi møter medisinkatter som tolker tegn fra gudene, klanledere med onde hensikter, ungkatter som strever med å finne sin plass, og til og med en og annen kjærlighetshistorie.

Serie 2

I KATTEKRIGERNE® serie 2 blir hele den verdenen vi kjenner revet opp med roten. Menneskene ødelegger skogen til klanene, og alle blir drevet på flukt. Takket være seks ungkatter, og et mystisk dyr, vet de hvor de skal dra. Etter en lang og farefull vandring må de skape seg et nytt hjem i et ukjent område, hvor både nye og gamle farer truer.

Serie 3

KATTEKRIGERNE® serie 3 tar fortellingen om villkattene til et helt nytt og magisk nivå. I denne serien følger vi Ildstjernes barnebarn – søsken med magiske krefter. Kreftene kommer godt med, for Tordenklanen står overfor helt nye og voldsomme farer. Og en mystisk katt skal så splid mellom klanene.

Serie 4

Serie 4 av KATTEKRIGERNE® står i mørkets tegn. Nå kriger klanene seg imellom, men også mot en annen fiende – en fiende de aldri før har møtt, en fiende som kjemper på helt uvanlig vis. Håpet er at profetien om de tre kattene med stjernens makt i sine poter skal redde dem alle. Men kan de det?

Serie 5

KATTEKRIGERNE® serie 5 gir deg forhistorien til Erin Hunters salgssuksess. I den action-fylte «Klanene våkner»-­serien får du vite hvordan klanene ble til. Lenge før Ildstjerne forlot kosekatthjemmet sitt og ble en del av Tordenklanen la en gruppe katter fra fjellene ut på en farlig reise på leting etter et nytt hjem.

Serie 6

Den sjette serien av KATTEKRIGERNE® er spekket med episke eventyr og gripende intriger. For nye lesere er den en perfekt introduksjon til Kattekrigernes verden, mens den for trofaste fans gir et etterlengtet gjensyn med Tordenklanen til Buskestjerne, fra tiden etter serie fire, Omen fra stjernene.

Serie 7

KATTEKRIGERNE® serie 7 gir en perfekt introduksjon for nye lesere. De som allerede kjenner kattekrigeruniverset godt, får endelig vite hvilke eventyr, gleder og utfordringer som venter klanene.

Serie 8

KATTEKRIGERNE® serie 8 introduserer deg for en helt ny generasjon katter, nye utfordringer og relasjoner. Serie 8 kan nytes uten å ha lest de første syv.

Hovedserien

Les de spennende bøkene om KATTEKRIGERNE®

1.461 lesere gir boken 5 av 5 stjerner

Siste nytt