Skip to main content
Fredrik

“Denne boken liker jeg fordi den er som tatt ut av mitt eget hode. Leve fritt. Jakte. Null regler og for det meste gøy. Og spesielt at det er så mange av dem. Denne passer for alle action- og dyrefolk som vil leve seg inn i en av verdens beste bøker og serie.”

Noras bokblogg

“Denne boka er en av de mest spennende bøkene jeg har lest i år. Den hadde mange spennende deler, og jeg gleder meg til å lese de neste bøkene i serien!
Bøkene passer for alle lesere, fra 8 år og oppover. Den har en gripende handling, og jeg nøt hvert sekund”

Elias

“Jeg synes boken var spennende, skummel og litt morsom. Jeg likte boken fordi den handler om villkatter og det er fire forskjellige klaner som kjemper for å overleve i naturen. Forfatteren beskriver detaljer på detaljer. Boken er fantastisk!”

Kristine E.

“Hun klarte ikke å sette fra seg bøkene, selv om vi var på ferie …”

Tarja Marie Espenes Milde

“Eg anbefaler virkelig desse bøkene og eg lagde denne artikkelen for å få fleire med på å lese dei”

Kari B.

“Boken ble gitt i bursdagsgave til ei på 11 år som er godt i gang med serien! Den forteller hun er både spennende og artig!”

Sondre

“Veldig god bok. Jeg synes kattekrigerne er veldig bra fordi jeg har katt selv og jeg har planer om å lese alle seriene om igjen.”

Elvine

“Denne serien er morsom, spennende og rørende. Jeg har felt noen tårer. Den er i flere sesonger og er kjempespennende. Denne anbefaler jeg.”

Liv M.

“Den ble gitt i gave til mitt 11 år gamle barnebarn og hun var vilt begeistret for boken, klarte nesten ikke å legge den fra seg.”

Evander

“Denne boken er veldig bra! Jeg anbefaler den til barn på 9 år og oppover.”

Maja

“Veldig spennende bok. Lett å leve seg inn i fordi den var godt skrevet. Veldig spennende og vanskelig å legge fra seg.”

Julie

“Den er kul, spennende og morsom. Litt trist, men mest vill.”

Sindre

“Boken var morsom, spennende og absolutt ikke kjedelig. Jeg likte den veldig godt for det er mange bilder i den, det er en slags tegneserie og sånne bøker liker jeg. Den anbefales.”

Emilie

“Jeg syns boken var superbra! Alle kattekrigerfans vil elske den. Jeg ble veldig fascinert over hvor modige de er. Når jeg leste denne skjønte jeg litt mer om Kattekrigerne.”

Nora bokblogg

“Dette er en guidebok du ikke vil gå glipp av! Denne boka er helt super, og et ideelt julegavetips til kattekrigerfans!”